Sofà aquàtic

El sofà aquàtic, també conegut com a Sonar Sofa, és una activitat aquàtica que combina la comoditat d'un sofà amb l'emoció de lliscar-se sobre l'aigua. Aquest inflable en forma de sofà ofereix una experiència única i relaxant per a aquells que desitgen gaudir d'un passeig tranquil o emocionant a l'aigua.

El sofà aquàtic està dissenyat per acomodar diverses persones, generalment de tres a quatre. Està fet de materials resistents i duradors per garantir la seguretat dels participants. El sofà té un disseny ergonòmic amb recolzaments i recolzabraços per brindar comoditat mentre es gaudeix del passeig.

Per gaudir de l'activitat del sofà aquàtic, els participants se sentin al sofà i s'agafen a les asseses de seguretat. Després, el sofà és remolcat per una llanxa a motor a través de l'aigua. La velocitat i la intensitat del passeig poden variar segons les preferències dels participants. Alguns poden optar per un passeig tranquil i relaxant, mentre que d'altres poden buscar emocions més emocionants amb girs i salts sobre les onades.

És una activitat adequada per a persones de totes les edats i habilitats. És perfecte per a famílies, grups d' amics o fins i tot com a activitat d'equip en esdeveniments corporatius. A més, no es requereix experiència prèvia, el que el converteix en una opció popular entre aquells que busquen una activitat aquàtica divertida i accessible.

Aquesta activitat ofereix una combinació única de relaxació i diversió. Els participants poden gaudir del paisatge de la Costa Brava mentre es llisquen suaument sobre l'aigua, creant records amb amics i familiars. A més, el sofà aquàtic també ofereix l'oportunitat de socialitzar i compartir rialles i alegria mentre es gaudeix del passeig.