Xurro

L'activitat del xurro o "banana boat" és una experiència divertida i emocionant per grups d' amics i famílies a la platja. Consisteix a pujar-se a una bassa inflable en forma de plàtan gegant, que és remolcada per una barca a motor a través de les onades del mar.

Els participants se subjecten fortament mentre intenten mantenir-se damunt la bassa mentre la llanxa accelera i gira, creant una sensació de velocitat i adrenalina. L'experiència de muntar al xurro pot ser molt emocionant i plena de rialles, ja que la bassa es mou a gran velocitat i salta per les onades del mar, cosa que pot provocar caigudes i xàfecs a l'aigua refrescant.

Aquesta és una activitat de grup fins a un màxim de 10 persones, per tant si véns sol o sou un grup reduït, podreu compartir la vostra aventura amb altres persones. És un viatge amb un recorregut de 15 minuts, durant els quals podràs gaudir de les vistes espectaculars de la nostra costa, passant per davant de la Illa Roja, la platja de Sa Riera fins a gairebé arribar a Ses Negres, El Racó i la platja Gran de Pals.

L' activitat és apta per a totes les edats i nivells d' habilitat. No obstant això, els menors de 6 anys han d' anar acompanyats d' un adult.

És important seguir les instruccions del monitor o guia per garantir la seguretat de tots els participants i evitar lesions. L'activitat del xurro és ideal per a grups grans i és una excel·lent opció per a celebracions d'aniversari, comiats de solter o qualsevol altra ocasió especial.