Kneeboard

El kneeboard és una activitat aquàtica que combina l'esquí aquàtic amb la facilitat de maneig d'una taula de surf. Aquesta activitat és una excel·lent opció per a aquells que busquen una experiència aquàtica però sense la dificultat d'aprendre a esquiar sobre l' aigua.

Aquesta activitat es realitza en una taula que s' assembla a una taula de surf, però amb una coixí encoixinada a la part superior i una corretja ajustable per assegurar les genolls practicant. Aquesta taula es tira darrere d'un vaixell i el participant s'aferra a una bassa mentre és arrossegat a través de l'aigua. A diferència de l'esquí aquàtic, el participant es troba arrossegat a la taula en lloc d'estar dempeus.

El kneeboard és una activitat emocionant per totes les edats i nivells d'habilitat. Els principiants poden gaudir d'un passeig relaxat darrere del vaixell, mentre que els més experimentats poden realitzar girs i maniobres a l'aigua. Amb la pràctica, pots realitzar trucs impressionants com a girs, salts i piruetes.

A més de ser emocionant, el kneeboard també és una activitat física que ajuda a millorar el equilibri, la força de la part superior del cos i la coordinació. És una activitat ideal per a grups i famílies que busquen gaudir d'un dia a la platja.