Airstream

Airstream o llit aquàtic és una activitat aquàtica que s'ha tornat molt popular en els últims anys. Aquesta activitat es realitza en una matalasseta inflable que s'assembla a un llit gegant flotant. Els participants poden acostar-se, seure, parar-se o fins i tot saltar al llit aquàtic mentre és arrossegada per un vaixell motoritzat.

El objectiu d'aquesta activitat és experimentar la sensació d' estar flotant sobre l' aigua i gaudir d'un passeig emocionant en un llit flotant amb amics i familiars, amb un mínim de 3 i un màxim de 4 persones per viatge. És una activitat adequada per a totes les edats i nivells d'habilitat, cosa que la converteix en una opció popular per a grups grans o familiars que busquen una experiència divertida i emocionant a l'aigua.

És un gran desafiament per als participants, ja que han de mantenir l' equilibri mentre la llanxa tira d'ells a través de les onades. És una activitat que requereix habilitat i resistència, ja que el participant s' ha de mantenir al llit inflable mentre es mou a una velocitat considerable.

Aquesta activitat és una excel·lent manera de gaudir del sol, la platja i l'aigua, mentre es passa temps amb amics i familiars. A més, pot ser una activitat molt relaxant, ja que permet als participants tombar-se i relaxar-se mentre es llisquen sobre l'aigua.