Inici

Benvinguts

Centro náutico begur

Estimats amics, coneguts i saludats, ja tenim l’estiu a tocar.

Com ja és habitual durant aquest temps de calor, l’Ana, l’Amor, l’Àlex i l’Amadeu tornarem a estar presents en aquest petit “Racó” de la Costa Brava, saltant entre Begur i Pals, esperant poder gaudir de nous moments, de noves sorpreses, de noves relacions i de poder trobar-nos una altra vegada amb els amics de sempre.

A l’espera de poder compartir un any més un altre estiu amb tots vosaltres, converses, rialles, confidències, vivències i records dels no presents, la família FUENTE i DEL GRANDE us convida a oblidar aquests moments de crisi econòmica i a compartir junts una molt bona estona amb bona companyia.

FAMILIA FUENTE DEL GRANDE

¿Qui som?

Som l’Ski-Bus, una empresa dedicada als esports aquàtics. El nostre objectiu principal es donar als nostres clients molta diversió i una oportunitat de viure una aventura trepidant.

Fa més de 15 anys que portem aquest negoci i és per aquesta raó que tenim l’experiència i els coneixements necessaris per garantir un treball seriós i professional.

El nostre equip està format per quatre patrons de barca, un monitor d’esquí aquàtic i un mariner. Tots tenim la titulació reglamentària que ens capacita per portar a terme una amplia varietat d’activitats aquàtiques, totes elles considerades d’arrossegament, la banana, els donuts, wakeboard, esquí aquàtic, etc.

Si vols passar-t’ho bé a la platja i divertir-te a l’aigua, prova les nostres atraccions!