Esquí i Wake

Esquí i Wake

ESQUÍ NÀUTIC i WAKEBOARD

Tenim tots els ingredients per fer-te passar una estona divertida mentre practiques esquí náutic: una barca potent amb un motor de 300 cavalls, un monitor nacional d’esquí, material de primera qualitat, com així també un personal amable i eficient. Si ets un esquiador experimentat ja sabràs que una bona barca i un bon instructor són essencials per aconseguir esquiar de manera óptima. No et preocupis si no tens material propi ja que nosaltres et proporcionarem tot el que necessitis per practicar aquest esport. A més a més, hi ha un valor afegit, pots venir acompanyat d’un familiar o un amic que cómodament assegut a la nostra barca, et podrà fer fotos o filmar mentre tu estàs esquiant. Si estàs interessat en practicar wake esquí náutic, hauries de reservar amb antelació per fer una sessió d’un mínim de 15 minuts, en una data i hora estipulada. Si us plau recorda que el Mediterrani no és un llac, per això a vegades podem tenir mala mar, sobre tot entre el migdia i última hora de la tarda. Per això la millor hora per reservar una sortida d’esquí és a primera hora del matí entre les 9.00 – 9.30 h o a última hora de la tarda, entre les 19.00 – 20.00 h. Per tant si us plau no esperis fins a últim moment per fer una reserva amb nosaltres perquè en cas de que sigui necessari cancelar l’activitat per raons meteorològiques, tindrem temps suficient per posposar-la per una altra data.

Aquesta activitat no té límit d’edat.

 

Per fer una reserva d’aquesta activitat ompli el nostre formulari de contacte aqui, ens posarem en contacte tan aviat com ens sigui possible. Moltes gràcies.

 

Si no ets un esquiador experimentat, el nostre eficient i experimentat personal pot ensenyar-te a millorar les teves aptituds. En cas de que mai hagis esquiat abans, també t’oferim la possibilitat de fer un curs intensiu d’esquí. Doncs contacta amb nosaltres en cas de que vulguis tenir més informació sobre els preus i les condicions d’aquest curs de dos dies impartit pel nostre monitor, tant per adults com per a nens.

El curs es distribueix de la següent forma:

Primer dia:

– Teoria i aclimatació al medi

– Iniciació a l’esquí

Segon dia:

– Consolidació i perfeccionament de l’esquí.

 

Les clases són impartides per un Monitor Nacional FEEN.