Activitats i Serveis

SKI-BUS

Durant més de vint anys que portem realitzant aquesta activitat en el marc incomparable de la platja de El Racó de Begur i la platja gran de Pals; Aquesta és una activitat de grup fins a un màxim de 10 persones ,així que si vens sol o sou un grup reduït, podreu compartir la vostra aventura amb altres usuaris.

És un viatge trepidant amb un recorregut de 15 minuts durant els quals podreu gaudir de vistes espectaculars de la nostra costa, passant per davant de la cala de Sa Riera, Illa Rojael Racó i la platja Gran de Pals.

O sigui que si vols disfrutar d’un paisatge incomparable del nostre litoral i d’un passeig trepidant amb alguna que altre capbussada, l’ski-bus és l’activitat ideal.

Per fer aquesta activitat és condició indispensable saber nedar.

Aquesta activitat no té límit d’edat. No obstant, els menors de 6 anys, hauríen d’anar acompanyats d’un adult.

DONUT

Si sou dos persones i no voleu fer activitat de grup, el dònut es l’activitat ideal; Ràpid i trepidant, un viatge de 10 minuts que de ben segur superarà les teves expectatives.

Aquesta activitat no esta permesa per nens menors de 8 anys.

LLIT AQUÀTIC

És una activitat per a 3 o 4 persones amb un recorregut de 10 minuts. Els menors de 8 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

SOFÀ AQUÀTIC

És una activitat per a 3 o 4 persones amb un recorregut de 10 minuts durant els quals els passatgers van asseguts. Ideal per a totes les edats.

CAIACS

Tenim caiacs autobuidables individuals i dobles, ideals per navegar al mar. No hi ha sortides guiades.

GANDULES I PARASOLS

Oferim servei de gandules i parasols des del 1 de Juny fins al 30 de Setembre.